Opći uvjeti poslovanja

Dostava i plaćanje

Naš ugovorni partner za isporuku pošiljki je Pošta Slovenije, ali internetska trgovina www.embalazanakit.si zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ako će time narudžbu izvršiti učinkovitije. Više o dostavi pogledajte ovdje (dodaj cjenik).

Proizvode u internetskoj trgovini www.embalazanakit.si možete platiti:

Pouzećem– Platite dakle dostavnoj službi koja vam isporuči kupljene proizvode. Trošak dostave već je uračunat u ukupnu vrijednost narudžbe. Trošak provizije pošte plaćamo mi.

Kod odabira plaćanja po predračunu na vašu e-adresu, koju ste naveli prilikom registracije (važno da je e-adresa pravilna), šaljemo predračun, odnosno potvrdu o narudžbi, koji će sadržavati sve podatke za plaćanje: iznos, broj transakcijskog računa, model/poziv na broj (00 i broj narudžbe, npr. 00 1000012345) i opis plaćanja: Uplata na račun poduzeća Embalazanakit. Kod odabira plaćanja po predračunu, naručenu robu plaćate putem univerzalnog naloga za plaćanje (uplatnice). Uplatu možete najbrže i najlakše izvršiti putem internet bankarstva (Klik, Abanet, [email protected], Link …) ili na bilo kojoj banci ili pošti. Nakon izvršene uplate, potvrdu o plaćanju možete nam poslati na našu e-adresu [email protected] jer su svi predračuni do potvrde plaćanja samo informativne prirode.

Narudžbe

Za slanje narudžbe u internetskoj trgovini www.embalazanakit.si nije se potrebno registrirati. Ako želite obaviti kupnju, prije slanja narudžbe morate unijeti točne podatke.

Ponuditelj može narudžbu također odbiti ako smatra da je pod navedenim uvjetima ne može provesti. O tome kupca prethodno obavijesti i navede razloge za odbijanje narudžbe, naravno ako je to moguće.

Narudžba proizvoda vrijedi kao potvrda ugovora o kupnji. Kupac nakon završetka postupka narudžbe na navedenu e-adresu prima podatke o narudžbi. Kupac u roku od pet minuta na e-adresu dobiva obavijest, ali zbog različitih postavki poslužitelja e-pošte proces može trajati malo dulje.

Kupac na e-adresu također dobiva obavijest kada su naručeni proizvodi predani dostavnoj službi. Ako je kupac naručio proizvode koje zbog nepredvidivih okolnosti nije moguće isporučiti u navedenom roku, o novom roku isporuke bit će obaviješten putem navedenih kontaktnih podataka. 

Prekid narudžbe

Primljene narudžbe putem internetske trgovine www.embalazanakit.si kupac može bez dodatnih troškova prekinuti do primitka elektroničke obavijesti da su naručeni proizvodi predani dostavnoj službi.  

Obavijest o prekidu narudžbe moguće je poslati isključivo putem elektroničke pošte na [email protected] U poruci je obavezno potrebno navesti sljedeće podatke:

– u naslovu poruke: Prekid narudžbe

– u sadržaju poruke: a) ime i prezime kupca, b) adresa kupca, c) broj narudžbe.

Cijene

Sve cijene na internetskoj stranici navedene su u EUR te ih možemo promijeniti bez prethodne obavijesti.

Kupoprodajni ugovor između ponuditelja i kupca sklopljen je u trenutku kada kupac šalje narudžbu, a ponuditelj šalje kupcu obavijest o potvrdi narudžbe putem elektroničke pošte. Od toga trenutka sve cijene i drugi uvjeti postaju obvezujući za ponuditelja i kupca.  

Sve cijene sadrže PDV, osim ako je izričito navedeno drugačije.

Cijene vrijede u trenutku slanja narudžbe i nemaju unaprijed određenu valjanost.

Cijene vrijede u slučaju plaćanja s iznad navedenim načinima plaćanja pod iznad navedenim uvjetima.

Unatoč naporima da u svakom trenutku pružamo ažurne i točne podatke, može se dogoditi da je navedena cijena pogrešna. U tom slučaju, ili u slučaju da se cijena proizvoda promijeni tijekom obrade narudžbe, ponuditelj će kupcu omogućiti odustajanje od kupnje.

Popusti, promocijski kodovi i sl. u pravilu se ne zbrajaju.

Uplaćena sredstva putem poklon bonova, bonusa i predračuna ne donose kamate. Poklon bonove i kodove bonusa nije moguće zamijeniti za gotovinu.

Praćenje narudžbe

Svoju narudžbu možete nakon predaje dostavnoj službi pratiti na poveznici za praćenje pošiljki, gdje upišete broj pošiljke.

Oslobađanje od odgovornosti

Vlasnik internetske trgovine www.embalazanakit.si, poduzeće Embalaža Šoštarič d.o.o., nastoji omogućiti ažurnost i pravilnost podataka koji su objavljeni na internetskoj stranici www.embalazanakit.si. Unatoč tome karakteristike proizvoda, rok isporuke ili cijena mogu se promijeniti tako brzo da ponuditelj ne uspije izmijeniti podatke na internetskim stranicama. U tom slučaju će ponuditelj kupca obavijestiti o promjenama i omogućiti mu odustajanje od narudžbe ili zamjenu naručenog proizvoda. Ako posjetitelj internetske stranice procijeni da se radi o pogrešno prikazanom podatku, uvijek nas može o tome obavijestiti.

Sigurnost

Ponuditelj osigurava sva potrebna tehnološka i organizacijska rješenja za potpunu sigurnost kupnje. Sigurnost kupnje osigurana je također uvažavanjem svih valjanih zakonskih obveza i preporuka slovenskog i međunarodnog saveza potrošača.

Pritužbe i sporovi

Ponuditelj uvažava valjano zakonodavstvo o zaštiti potrošača. Ponuditelj se nastoji ispunjavati svoju dužnost osiguravanja učinkovitog sustava rješavanja pritužbi.

U slučaju problema kupac može nazvati ponuditelja na broj telefona +3864 259 1039 ili mu poslati e-poruku na [email protected] Postupak rješavanja pritužbe je povjerljiv.

Prodavatelj je svjestan činjenice da je značajnost tužbe potrošača, barem što se tiče sudskog rješavanja, njezina neusklađenost između ekonomske vrijednosti i troškova, koji nastaju oko rješavanja spora. To je osnovna prepreka da potrošač ne pokrene tužbu sudskim putem. Zato prodavatelj nastoji da se eventualni sporovi rješavaju sporazumno.